+45 2284 8584 info@PlejMinBil.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål eller er du bare interesseret i at høre mere om PlejMinBil.dk, og hvad vi kan tilbyde dig, så udfyld gerne nedenstående formular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

10 + 15 =

Ofte stillede spørgsmål

^

Kører I ud?

Ja, vi tilbyder udekørende bilpleje til din dør. PlejMinBil.dk kører til Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart uden betaling. Til andre byer koster det 4 kr./pr. km.

^

Hvad koster en indvendig rengøring?

Vores priser starter fra 349 kr. Du kan finde mere information om vores pakker under Klargøring. Ønsker du en specifik pris, så har vi brug for at vide, hvilken bil du har samt dit behov. 

^

Kan jeg få poleret min bil, og hvad koster det?

PlejMinBil.dk vil med glæde polere din bil. Prisen afhænger, af hvilken bil du har, og hvilken tilstand din lak den er i. Skriv gerne en besked, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

^

Jeg har fugt i bunden af min bil, kan I fjerne det?

Vores affugter kan sagtens fjerne fugt i evt. bundtæppe eller sæder. Dertil skal det siges at kender vi årsagen til, hvorfor der er fugt, så har vi nemmere ved at yde den korrekt service 1. gang.

^

Kan I fjerne pletter på sæderne?

Ja, vi har 3 typer af sæderens. Damprens, tæpperenser og læderrens. Alt efter hvilken type sæder du har, finder vi den løsninger, der matcher dine behov.

^

Kan I fjerne dårlig lugt?

Ved hjælp af vores ozonmaskine kan vi fjerne dårlig lugt fra biler, både, autocampere samt campingvogne. Det skal dog bemærkes at disse skal være rengjort og tørret inden ozonbehandling påbegyndes for at opnå den fulde effekt. 

^

Kan I vaske min bil ved mig?

Vi har desværre pt. ikke mulighed for at vaske din bil andre steder end på vores værksted. 

^

Kan man lave en fast aftale med jer?

Vi tilbyder en abonnementsløsninger både til private og erhverv. Så er du interesseret, så hører vi gerne fra dig – eller vi kan komme forbi til en snak og en kop kaffe.

Find os

Korskærvej 29,
7000 Fredericia

CVR.: 38 67 66 79

Kontakt os

+45 2284 8584
Info@PlejMinBil.dk

Følg os