+45 2284 8584 info@PlejMinBil.dk

Handelsbetingelser

Afbestilling

Vi tror, at de fleste er bekendt med begrebet ”Tid er penge”, og derfor opfordrer vi også stærkt til at vores kunder overholder PlejMinBil.dks deadline for afbestilling eller ombooking. Vi forstår, at der kan komme uforudsete begivenheder i vejen for vores aftale, så derfor må du meget gerne ombooke vores aftale til en anden dag. Du kan afbestille helt indtil dagen før kl. 20.00. Ved udeblivelse uden varsel opkræves et kompensationsgebyr på 300 kr. for administrativ spildtid, driftsomkostninger og transport, så afmeld og ombook i så god tid som muligt.

 

Afregning

Du kan afregne nemt og sikkert med PlejMinBil.dk. Vi anvender følgende betalingsmuligheder:

 1. Kontant betaling
 2. Betaling via MobilePay (nr. 24264)
  Ved betaling med MobilePay pålægges et administrationsgebyr på 1 kr. inkl. moms.
 3. Straks bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank (reg. nr.: 5387, konto nr. 0000246272).

Det er ikke muligt at afregne med kreditkort.

BEMÆRK: Ved manglende eller for sen betaling pålægges et rykkergebyr på 300 kr.

 

Vilkår for tillæg

Det er ofte at vi hører sætninger som ”Det er bare liiiige”, ”Det er kun en lille hund. Den fælder ikke så meget” mm., men uanset hvad så er det vigtig for os at modtage korrekt information om dine behov for at kunne give dig den bedst mulige service. Beskriv din bil og dine behov korrekt, så undgår vi ekstra arbejde og ekstra gebyr.

 

Skal jeg betale ekstra?

For følgende bil / situationer pålægger vi oftest et ekstra tillæg på 200-500 kr. alt efter ekstra tidsforbrug.

 • Biler fyldt med dyrehår, f.eks. hundehår
 • Arbejds-, håndværker-, formandsbiler mm.
 • SUV, MPV, Carvelle, Transit mm. (typisk 7-personersbiler eller større)

Hos PlejMinBil.dk gør vi meget ud af at gå i dialog med vores kunder og deres forventninger ifht., hvor ren bilen skal være kontra hvor beskidt bilen er. Vi opkræver IKKE tillæg uden først at have besigtiget bilen, og efter nærmere aftale med dig som kunde.

 

Vilkår for gave- og værdikort

 1. Det kræver et gyldigt stempel med underskrift og dato på bagsiden af gave- eller værdikortet.
  • Gave- eller værdikort kan indløses op til ét år (12 måneder) efter udstedelsesdato medmindre andet er angivet
  • Gave- eller værdikort udbetales ikke, pengene gives ikke retur, kortet kan ikke ombyttes til kontanter og ved en eventuel positiv difference ved udløbsdato går værdien tabt

 

Tøm din bil for løsdele

Den bookede bil skal være tømt for alle løsdele samt affald. Dette inkluderer bl.a. din GPS i forruden, penge, mønster, nøgler, flasker mm. PlejMinBil.dk kan derfor ikke holdes ansvarlig for områder, der ikke er rengjort pga. ejendele, der roder medmindre andet er aftalt.

Har du booket vores High Standard Basic eller Comfort kan du med fordel lægge dine ejendele i bagagerummet, da det ikke indgår i disse pakker.

 

Vilkår for reklame

Når du booker en tid hos PlejMinBil.dk indvilliger du automatisk i, at vi må benytte din bil til at fotografere før-og-efter-billeder. Vi udstiller ikke vores kunder og tager udgangspunkt i så neutrale billeder som muligt. Din nummerplade vil aldrig indgå i vores reklamemateriale medmindre andet er aftalt.

Så frem man som kunde ikke vil have sin bil fotograferet, skal dette oplyses ved booking eller senest ved afregning. På den måde har vi mulighed for at slette eventuelle billeder inden en mulig publicering.

 

OBS: Vores loyalitetsbonus udgår pr. 1-05-2020.

Find os

Korskærvej 29,
7000 Fredericia

CVR.: 38 67 66 79

Kontakt os

+45 2284 8584
Info@PlejMinBil.dk

Følg os