+45 2284 8584 info@PlejMinBil.dk

Erhverv

Pleje af dine køretøjer har aldrig været nemmere.

PlejMinBil.dk

Vi tilbyder indvendig klargøring af jeres firmabiler, hvor end I er. Det betyder, at vi rengører jeres biler, mens I er på opgave og derved fortsat tjener penge. Når I er i gang, er vi i gang.

PlejMinBil.dk kommer ud til jer, om I er på firmaadressen, på kundebesøg eller holder fyraften, og vi kører ikke igen før jeres biler skinner.

Det vigtigste for os er kvaliteten i håndværket samt høj kundeservice, og derfor er du sikret et professionelt resultat med et smil.

Hvorfor PlejMinBil.dk?

Nemt og bekvemt

Vi ønsker at gøre pleje af jeres køretøjer så nemt og bekvemt som muligt, hvorfor vi udfører vores arbejde hos jer til aftalt tid.

Høj kvalitet

Vores store passion for køretøjer gør, at vi simpelthen elsker vores arbejde, og derfor går ind i alle kroge og hjørner, så du får et skinnende resultat.

Overkommelige priser

Få rene køretøjer til overkommelige priser, så dit firma fremstår professionelt og ordentligt. Og så endda uden at løfte en finger.

Hvor du er, når du vil

Hos firmaet, hos kunden eller…

Alle ugens dage kl. 8-18

…og derudover efter særlig aftale.

Hele trekantsområdet samt vest fyn

…ellers koster det 4 kr./km.

På alle typer lokationer

…privatadresse, erhversadresse, parkeringsanlæg mm.

I al slags vejr

…men vi er ikke glade for hård frost og styrtregn.

Trænger jeres biler til en kærlig hånd?

Vores erhvervskunder

“Vi er meget glade for samarbejdet, da der er en meget høj fleksibilitet og service, så vi kan tjene penge, mens bilen bliver gjort ren, uanset hvor vi er. Bilerne bliver virkelig gjort grundigt og professionelt rent, så de står som nye.

Jeg vil til enhver tid anbefale PlejMinBil.dk til alle, da arbejdet bliver gjort med stolthed og ydmyghed som man sjældent møder.”

Steffan

Manager, Edstrøm's Værktøjsmaskiner

“Rigtig godt arbejde med at rense en meget beskidt bil indvendig. Det gjorde at jeg nok fik lidt mere for min bil end forventet, da jeg solgte den, så den investering er tjent hjem et par gange.”

Henrik

Indehaver, Eriksens Vinhandel

“Vi har igennem det sidste halve års tid brugt Uniq Automotive til at passe og pleje vores biler kosmetisk. Selv ret så beskidte kabiner på firmabiler klares med et smil, og vi møder kun stor fleksibilitet og uovertruffen service. Uanset opgaven og vind og vejr står Luis klar og afleverer et flot stykke arbejde, hver gang! Vi kan på det varmeste anbefale at benytte Luis Villum//Uniq Automotive – Plejminbil.dk når din bil trænger til en kærlig hånd.”

Kim Lyngsø

Indehaver, A-Tag

Fodpanel_før_PlejMinBil.dkFodpanel_PlejMinBil.dk
Gearstang_før_PlejMinBil.dkGearstang_efter_PlejMinBil.dk
Klargøring_før_PlejMinBil.dkKlargøring_efter_PlejMinBil.dk
Klargøring_før_PlejMinBil.dkKlargøring_efter_PlejMinBil.dk

 

Find os

Korskærvej 29,
7000 Fredericia

CVR.: 38 67 66 79

Kontakt os

+45 2284 8584
Info@PlejMinBil.dk

Følg os